1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Surne Bilbao Basket ile Karşı Karşıya

Real Madrid, Surne Bilbao Basket ile Karşı Karşıya

featured
service

Real Madrid, geçtiğimiz Perşembe günü Partizan karşısında aldığı galibiyetin ardından bu hafta ikinci galibiyetini almak için Surne Bilbao Basket deplasmanına çıkıyor.

Bilbaínos ve Madridistas, La Liga’nın üçüncü haftasında kozlarını paylaşacak. Her iki takım da ligde şu ana kadar 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak benzer bir performans sergiledi. Chus Mateo’nun ekibi, bu mücadeleden galip ayrılarak Casademont Zaragoza ve Partizan zaferlerinin ardından haftayı üçte üçle tamamlamak istiyor. Ev sahibi ekip ise geçen hafta UCAM Murcia‘ya karşı mağlup olsa da, kendi sahasında Río Breogán’a karşı rahat bir galibiyet almıştı ve bu maçta da seyircilerinin desteğiyle güçlü bir performans sergilemek isteyecek.

Real Madrid halen takım olarak tam uyumu yakalamaya çalışıyor, ancak hücum hattındaki etkinliğiyle dikkat çekiyor. Savunma, ribaunt kontrolü ve hızlı hücumlar gibi temel unsurları kontrol edebilmeleri halinde durdurulması zor bir takım haline gelecekler. Takım şu anda ligde en yüksek puan ortalamasına sahip ve Campazzo, Musa ve Tavares gibi oyuncular hücumun merkezinde yer alıyor. Özellikle Rathan-Mayes, Partizan’a karşı hiç kaçırmadan attığı dört üçlükle 12 sayı bularak dikkatleri üzerine çekti. Zaragoza maçında ise 100 sayı barajını sezonun ilk kez aşarak ne kadar etkili olduklarını gösterdiler.

Takım Oyunu Önde Geliyor

Surne Bilbao Basket de ligde üçüncü en yüksek PIR (oyuncu verimlilik endeksi) puanına sahip ve dördüncü en fazla sayı atan ekip olarak iyi bir performans sergiliyor. Takım, Abdur-Rahkman ve 2.13 m boyundaki Marvin Jones gibi yetenekli Amerikalı oyuncularla güçlendirildi. İç sahada uzun bir rotasyona sahip olan Bilbao, De Ridder ve Hlinason gibi oyuncularla pota altında etkili olmaya çalışacak. Ayrıca, Sylla ve Pantzar, eski Madrid altyapı oyuncuları olarak dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu Zoran Dragic de takıma önemli katkılar sağlıyor. Bilbao, maçtan galibiyetle ayrılarak önümüzdeki hafta başlayacak olan Euroleague çift maç haftası öncesinde moral bulmak istiyor.

Real Madrid ile Surne Bilbao Basket arasındaki karşılaşma Türkiye saati ile 13:30’da başlayacak

Real Madrid, Surne Bilbao Basket ile Karşı Karşıya
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.