1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Lille Deplasmanına Hazırlanıyor

Real Madrid, Lille Deplasmanına Hazırlanıyor

featured
service

Real Madrid, bu çarşamba günü Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi ikinci maçına hazırlanıyor. Pierre-Mauroy Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele öncesi, İspanyol devi antrenmanlarına devam ediyor.

Takım, Lille karşılaşması hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idmanla başladı. İlk olarak oyuncular, özel bir çalışma programı kapsamında salonda kuvvet ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi. Ardından sahaya çıkan futbolcular, topa sahip olma ve baskı üzerine çeşitli antrenmanlar yaptı. Ayrıca hücum-savunma üzerine odaklanan taktik çalışmaları da gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular, dar alanda yapılan maçlarla günü tamamladı.

Takımda sakatlıkları süren Brahim, Alaba, Ceballos ve Mbappé bireysel çalışmalarını sürdürürken, Courtois ise iyileşme sürecine başladı.

Real Madrid ile Lille arasındaki karşılaşmayı Maurizio Mariani yönetecek. İtalyan hakem, daha önce İspanya ekibinin 2-0 kazandığı 2022/23 Real Madrid-Leipzig grup aşaması maçını yönetmişti.

Lille-Real Madrid karşılaşması 2 Ekim 2024 Çarşamba Günü Saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma Tabii platformundan izlenebilecek.

Real Madrid, Lille Deplasmanına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.