1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Joan Martinez ile Sözleşme İmzaladı

Real Madrid, Joan Martinez ile Sözleşme İmzaladı

featured
service

İspanyol devi Real Madrid, 17 yaşındaki altyapı oyuncusu genç stoper Joan Martinez ile sözleşme imzaladı. Gazeteci Fabrizio Romano’nun sosyal medya hesabından duyurduğu bilgiye göre anlaşma Haziran 2026’ya kadar geçerli olacak ve Martínez 18 yaşına bastığında sözleşmenin yeniden uzatılması planlanıyor.

Marca’nın haberine göre, Real Madrid, 17 yaşındaki stoper Joan Martinez ile yeni bir sözleşme imzalayarak altyapısındaki yeteneklerinden birini güvence altına aldı. Ayrıca, Martinez’in yeni serbest kalma bedeli 50 milyon Euro’nun üzerinde olarak belirlendi.

Sözleşme, Martínez’in 2026’ya kadar genç takımda devam etmesini kapsarken, 18 yaşına girdiği 2025 Ağustos’unda daha uzun süreli bir profesyonel kontrat imzalaması da planlanıyor. Marca’nın belirttiğine göre Real Madrid, sakatlığı (sol diz ön çapraz bağlarının kopması) bulunan genç oyuncuyu, gelecekteki A takım planlarında tutmaya kararlı. Arbeloa’nın yönettiği Genç A takımında ikinci sezonuna başlaması beklenen oyuncu, sakatlıktan döndüğünde A takımın bir parçası olmak için çalışmalarını sürdürecek.

Real Madrid, Joan Martinez ile Sözleşme İmzaladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.