1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, İlk Derbide Atlético Madrid’e Konuk Oluyor

Real Madrid, İlk Derbide Atlético Madrid’e Konuk Oluyor

featured
service

Real Madrid, bu akşam Cívitas Metropolitano’da sezonun ilk derbisinde Atlético Madrid ile karşılaşacak. Henüz yenilgi yüzü görmeyen Carlo Ancelotti yönetimindeki ekip zorlu bir deplasmana çıkıyor.

Eylül ayında oynadığı beş karşılaşmayı da kazanan Real Madrid, Alavés, Espanyol, Stuttgart, Real Sociedad ve Betis’i mağlup ederek önemli bir performans sergiledi. Bu seriyi derbide de devam ettirmek isteyen Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da son 39 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

“Yolumuz doğru, kompakt oynamak kilit olacak”

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, “Yolumuzda ilerliyoruz ve kompakt olmak bu maçın kilit noktası olacak” dedi. İtalyan teknik adam, sakatlıklar nedeniyle Brahim, Alaba, Ceballos ve Mbappé gibi isimlerin kadroda olmadığını açıkladı. Ancak, sakatlıktan dönen Camavinga kadroya dahil edilirken, son iki maçta gol atan Rodrygo da sahada olacak.

Atlético Madrid, Real Madrid’in 2 Puan Gerisinde

Atlético Madrid, bu maça ligin üçüncü sırasında, Real Madrid’in iki puan gerisinde giriyor. Evinde oynadığı dört resmi maçın üçünü kazanan ve birinde berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, yalnızca bir gol yedi. Griezmann, üç golle takımının en skorer ismi olurken, bu sezon Le Normand, Julián Álvarez, Gallagher, Lenglet ve Sorloth gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

29 Eylül 2024 Pazar Günü Saat: 22:00’da oynanacak olan Atletico Madrid-Real Madrid karşılaşması S Sport+ platformundan ekranlara gelecek.

Real Madrid, İlk Derbide Atlético Madrid’e Konuk Oluyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.