1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Real Madrid, Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Real Madrid, La Liga'nın sekizinci haftasında oynayacağı Atlético Madrid derbisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Carlo Ancelotti'nin ekibi, antrenmanda topa sahip olma, kontrol, pres ve dar alanda maç çalışmaları yaptı. Camavinga takımla kısmen çalışırken, Brahim, Alaba, Ceballos ve Mbappé'nin tedavileri devam ediyor.

featured
service

Real Madrid, La Liga’nın sekizinci haftasında oynanacak olan Atletico Madrid derbisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Carlo Ancelotti yönetimindeki ekip, bu pazar günü Civitas Metropolitano’da karşı karşıya geleceği derbiye yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Madrid ekibi, Ciudad Real Madrid tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla derbiye odaklanmış durumda. Antrenman, futbolcuların önce salonda yaptığı özel bir çalışmayla başladı. Ardından sahaya inen oyuncular, topa sahip olma, kontrol, top çıkarma ve pres çalışmaları yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda maçlarla gün tamamlandı.

Takımdan gelen son bilgilere göre, Camavinga bir bölümde takımla birlikte çalışırken, Brahim, Alaba, Ceballos ve Mbappé’nin tedavi süreçleri devam ediyor. Ancelotti’nin derbiye hangi kadroyla çıkacağı ise merak konusu. Tüm gözler pazar gecesi oynanacak büyük derbiye çevrildi.

Karşılaşma TSİ ile 29 Eylül 2024 günü saat: 22:00’da oynanacak. Maç S Sport + platformundan yayınlanacak.

Real Madrid, Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.