1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid-Alaves Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Arda Güler Forma Giyecek mi?

Real Madrid-Alaves Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Arda Güler Forma Giyecek mi?

featured
service

Real Madrid, yoğun maç temposuna ara vermeden devam ediyor. Ancelotti’nin öğrencileri, Eylül ayındaki zorlu maratonda bu akşam 22:00’de (TSİ) Alavés ile karşı karşıya gelecek. Son 10 gün içinde dördüncü maçına çıkacak olan Madrid ekibi, geride bıraktıkları dört mücadelede (Betis, Real Sociedad, Stuttgart ve Espanyol) galibiyet almayı başardı. Haftasonu ise şehrin bir diğer takımı Atlético Madrid ile derbi mücadelesine çıkacaklar.

Bernabéu’da bu sezon oynadıkları dört maçta da galip gelen Real Madrid, beşinci galibiyetini bu akşam almak için sahada olacak. Ancelotti’nin takımı, oynadıkları sekiz resmi karşılaşmada henüz mağlubiyet yaşamadı ve LaLiga’da 38 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Mbappé Son Dört Maçta 5 Gol Kaydetti

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Ancelotti, “Her maçta derinlere inmek, savaşmak ve rekabet etmek zorunda kaldık ama her geçen gün daha iyi oluyoruz” ifadelerini kullandı. İtalyan teknik direktör, 7. hafta mücadelesi için 20 kişilik kadrosunu belirlerken, Kylian Mbappé de kadroda yer aldı. Fransız yıldız, son dört maçta beş gol atarak Real Madrid’in skor yükünü sırtlayan isim oldu. Madrid ekibi, bu sezon oynadıkları sekiz resmi maçta 18 gol atmayı başardı ve Mbappé bu performansın kilit ismi olarak dikkat çekiyor.

Vitoria ekibi Alavés, son dört LaLiga maçında üç galibiyet elde ederek Santiago Bernabéu’ya moralli bir şekilde geliyor. Sevilla’yı 2-1, Las Palmas’ı 2-0 ve Real Sociedad’ı 2-1 mağlup etmeyi başaran Alavés, yalnızca Espanyol karşısında 3-2’lik bir yenilgi aldı. Toni Martínez ve Carlos Vicente, iki golle Alaves’in en skorer isimleri olarak öne çıkıyor.

Arda Güler Alaves Maçı’nda Oynayacak mı?

Real Madrid, Alavés ile yapacağı karşılaşma için 20 kişilik kadrosunu açıkladı. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin belirlediği kadroda şu isimler yer alıyor: Thibaut Courtois, Andriy Lunin, Fran González, Éder Militão, Lucas Vázquez, Jesús Vallejo, Fran García, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Jacobo, David Jiménez, Jude Bellingham, Federico Valverde, Luka Modrić, Aurélien Tchouaméni, Arda Güler, Vinícius Júnior, Kylian Mbappé, Rodrygo, Endrick. Diğer taraftan Ancelotti’nin ilk 11 tercihinde Arda Güler‘e şans verip vermeyeceği merak ediliyor.

Real Madrid-Alaves Maçı Nasıl İzlenir?

TSİ ile Saat: 22:00’da başlayacak olan Real Madrid-Alaves Maçı Ssport platformundan yayınlanacak. Ayrıca Turkcell TV+ üyeliği bulunanlar da karşılaşmayı platform üzerinden izleyebilecek.

Real Madrid-Alaves Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Arda Güler Forma Giyecek mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.