1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’ın Pazarlarında Aracı Yok

Pursaklar’ın Pazarlarında Aracı Yok

featured
service

Pursaklar Belediyesi, üreticilere destek olmak ve ilçe halkını doğal ürünlerle buluşturmak amacıyla kurduğu Köylü Pazarları ile aracısız alışveriş imkânı sunmaya devam ediyor. Pursaklar’ın pazarları, üreticilerin tarlalarında yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri doğrudan tüketiciyle buluşturuyor, böylece halk doğal ve organik ürünlere komisyonsuz ulaşma fırsatı elde ediyor.

Başkan Çetin: “Üreticilerimizin emekleri değer kazanıyor”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Köylü Pazarı sayesinde üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştırarak hem üreticinin hem de halkın kazançlı çıktığını belirtti. Çetin, “Köylü Pazarında üreticilerimiz aracısız olarak ürünlerini vatandaşlarımıza direk ulaştırma imkânı buluyor. Köylü Pazarlarımız sayesinde hem üreticimiz kazanıyor, hem de hemşehrilerimiz daha sağlıklı ürünler tüketiyor. Üreticilerimizin binbir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda değer kazanıyor. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya, üreticimize her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pursaklar’ın Pazarlarında Aracı Yok 1

Haftada İki Gün Köylü Pazarı

Küçük çapta üretim yapan sertifikalı köylülerin ürünlerini sattığı Köylü Pazarları, her hafta Salı günü Saray Kapalı Pazar Alanında ve Cuma günü Salı Kapalı Pazar Alanında kuruluyor.

Pursaklar’ın Pazarlarında Aracı Yok
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.