1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi

Pursaklar’da Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi

featured
service

Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve yüzme öğrenmek isteyen ilçe sakinlerinin akınına uğruyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri ve spora yönelmeleri amacıyla düzenlenen yüzme kurslarını yakından takip ediyor.

Pursaklar'da Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi 1

Başkan Çetin, uzman yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alan çocukların çalışmalarını yerinde inceledi. Çocukların hem eğlenip hem de yüzme öğrenmelerine büyük önem veren Çetin, havuzun kapılarını çocuklar için sonuna kadar açtıklarını belirtti. Çetin, “Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirebilmeleri için havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar açtık. Bir yandan eğlenen bir yandan da yüzmeyi öğrenen çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor” dedi.

Pursaklar Belediyesi’nin sağladığı imkânlar sayesinde 7’den 70’e tüm vatandaşlar, kapalı yüzme havuzunda sıcak yaz günlerinde serinleme fırsatı buluyor. Başkan Çetin, “Eğitimler dışında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, gönül rahatlığıyla yüzme havuzumuza gelerek bunaltıcı yaz sıcaklarında, bir nebze de olsa serinleyebilirler” şeklinde konuştu.

Pursaklar’da Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi
Yorum Yap