1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Yazın Vazgeçilmezi: Endemik Vadi

Pursaklar’da Yazın Vazgeçilmezi: Endemik Vadi

featured
service

Sıcak yaz günlerinde aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan Endemik Vadi’yi ziyaret etmeye devam ediyor. Ankara’ya özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini, Ankara Tavşanı gibi endemik hayvan türlerini barındıran vadi, doğa severlerin ilgisini çekiyor.

Pursaklar'da Yazın Vazgeçilmezi: Endemik Vadi 1

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Endemik Vadi’yi sık sık ziyaret ederek Ankara’nın çeşitli ilçelerinden gelen vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Çetin, vadinin doğal güzellikleriyle Ankara’nın cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini vurguladı. “Endemik Vadimiz, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin büyük teveccühünü ve takdirini kazanmaya devam ediyor. Vadimizde, her gün binlerce vatandaşımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Çetin, vatandaşların burada Ankara’nın kültürel değerlerini ve endemik bitkileri yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirtti.

Pursaklar'da Yazın Vazgeçilmezi: Endemik Vadi 2

Ziyaretçiler, endemik bitki ve hayvanları yakından tanıma imkanı bulurken, Pursaklar Belediyesi’nin ikram ettiği tıbbi ve aromatik bitki çaylarını da tadıyorlar.

Pursaklar’da Yazın Vazgeçilmezi: Endemik Vadi
Yorum Yap