1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Mahalle Konakları Büyük İlgi Görüyor

Pursaklar’da Mahalle Konakları Büyük İlgi Görüyor

featured
service

Pursaklar Belediyesi, 7’den 70’e her vatandaşa dokunan sosyal ve kültürel projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Belediye, 3 ayrı mahalleye kazandırdığı Mahalle Konakları ile ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor.

Mahalle Kültürleri Canlanıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in vizyon projelerinden biri olan Mahalle Konakları, ilçe halkının bir araya gelmesi için yeni bir buluşma noktası oluşturuyor. İki ayrı salon konsepti ile tasarlanan ve Altınova, Karşıyaka ve Sirkeli mahallelerinde hizmete açılan konaklar, vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

Başkan Ertuğrul Çetin, bu projeyle mahalle kültürlerini yeniden canlandırmayı hedeflediklerini vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: “Mahalle Konaklarımızla birlikte Mahalle Kültürlerini yeniden yaşatmayı amaçlıyoruz. İlçe halkımızın kaynaşmasına ve dayanışmasına büyük katkı sunan bu projeler, hemşehrilerimizin büyük takdirini kazanıyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda ilçemize değer katacak yeni yatırımlarla ve yeni yaşam alanları ile hemşehrilerimizin karşısına çıkmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Altınova, Karşıyaka ve Sirkeli Mahalle Konakları, yoğun ilgi gören vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılanıyor ve Pursaklar’da mahalle kültürünü yeniden canlandırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Pursaklar’da Mahalle Konakları Büyük İlgi Görüyor
Yorum Yap