1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Kursiyerlikten Kuaförlüğe

Pursaklar’da Kursiyerlikten Kuaförlüğe

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evleri’nde eğitim gören kadınlar, hem yaşamlarını kolaylaştıran kurslarla kendilerini geliştiriyor hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak yeni meslekler öğreniyor. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler, aldıkları eğitimlerin ardından kendi iş yerlerini açmanın heyecanını yaşıyorlar.

Hanife Kirazlı, Hanım Evleri’nde aldığı kuaförlük eğitimlerini üstün bir başarı ile tamamladıktan sonra ortağı ile birlikte Sertaç Yurdaer Hair Designer adlı kadın kuaför salonunu açtı. Açılış kurdelesini Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kesti.

Pursaklar’da Kursiyerlikten Kuaförlüğe 1

Başkan Ertuğrul Çetin, Hanife Kirazlı’nın başarısını şöyle değerlendirdi: ‘‘‘Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerlerimizden Hanife Hanım sertifikasını aldıktan sonra ortağı ile kuaför salonu açtı. Bizde bu mutlu gününde onu yalnız bırakmadık. İlçemizde hizmete başlayan Sertaç Yurdaer Hair Designer bayan kuaförünün açılışını gerçekleştirdik. Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmaktan dolayı da ayrıca mutluyuz. Kendilerine helalinden bol kazançlar dilerim. Hayırlı olsun’’ dedi.

Pursaklar’da Kursiyerlikten Kuaförlüğe
Yorum Yap