1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Kadınlar Yeteneklerini Sergiledi

Pursaklar’da Kadınlar Yeteneklerini Sergiledi

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evleri’nde düzenlenen hobi ve meslek kurslarına katılan kadınlar, yaz döneminde öğrendikleri becerilerini sergiledikleri mini bir sergi ile büyük ilgi topladı. Gülbahar Hatun Hanım Evi’nde düzenlenen sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri sergilendi.

Pursaklar'da Kadınlar Yeteneklerini Sergiledi 1

Takı tasarımı, iğne oyası, makrome, örgü amigurumi ve dikiş gibi çeşitli kurslara katılan kadınlar, aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirerek özgün ve dikkat çekici eserler ortaya koydu.

Pursaklar'da Kadınlar Yeteneklerini Sergiledi 2

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sergide yaptığı açıklamada, “Hanımevimizde yaz döneminde takı tasarım, iğne oyası, makrome, örgü amigurumi, dikiş kurslarına katılan kursiyerlerimizin el emeği göz nurları. Her bir ürün, kursiyerlerimizin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını gözler önüne seriyor. Kurslarımız ayrıca kursiyerlerin özgüvenlerini kazanmaları açısından da büyük önem arz ediyor. Burada kazandıkları altın bilezikleri ile kendi işlerinin patronları olmalarına da büyük olanak sağlanıyor. Bu sergimizde de görüldüğü üzere kursiyerlerimizin aldıkları eğitimlerin hakkında fazlası ile veriyor olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Emeklerinize sağlık” dedi.

Pursaklar’da Kadınlar Yeteneklerini Sergiledi
Yorum Yap