1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Gerçekleştirildi

Pursaklar’da DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Gerçekleştirildi

featured
service

Pursaklar Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından geleceğin dünyasına yön verecek öğrencileri belirlemek amacıyla DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı yapıldı.

Yenilikçi düşünceler ve proje geliştirme odaklı eğitim programları ile daha üretken nesiller ve yetenekli çocukların tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı, Pursaklar Belediyesi ve T3 Vakfı işbirliği ile organize edildi. Sınavın birinci aşaması olan E-Sınav ve ikinci aşaması olan çevrimiçi eğitim ve görev tamamlama adımlarını geçen öğrencilere yönelik yapılacak olan uygulamalı sınav öncesi, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sınav alanını ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Çetin, sınav alanındaki konuşmasında şunları söyledi: ‘‘Çocuklarımızın üretme heyecanını ve hevesini yakından görmek adına sınav yerini ziyaret ederek, DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı’na katılan tüm öğrencilerimize başarılar diledim. Size güveniyorum. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiği DENEYAP Atölyelerine öğrencilerimizin yoğun ilgileri, istekleri yarınlarımız için büyük umut verici. Dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizin ve çocuklarımızın en iyi eğitimleri alabilmeleri için yatırımlarımıza devam edeceğiz.’’

Pursaklar’da DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.