1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’a Engelli Aracı Şarj İstasyonları

Pursaklar’a Engelli Aracı Şarj İstasyonları

featured
service

Pursaklar Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayatta daha aktif olabilmeleri için ilçenin önemli meydanlarına yerleştirdiği Engelli Aracı Şarj İstasyonları ile özel gereksinimli vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Belediye ekipleri tarafından ilçenin büyük meydanları olan Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, Selçuklu Meydanı ve Hicret Cami Meydanı’na yerleştirilen Engelli Aracı Şarj İstasyonları, 7/24 hizmet vererek engelli bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “En önemli üç büyük meydanımız olan Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, Hicret Meydanı ve Selçuklu Meydanı’na yerleştirdiğimiz Engelli Aracı Şarj İstasyonları ile akülü tekerlekli sandalye kullanan hemşehrilerimize büyük kolaylık sağlıyoruz. Dışarıdayken şarjları azalan ve biten araçlarını engelli vatandaşlarımız, evlerine gitmelerine gerek kalmadan şarj ederek, sosyal yaşantılarını gönül rahatlığıyla sürdürebiliyorlar” dedi.

Engeller Birer Birer Aşılacak

Başkan Çetin, engelli vatandaşların günlük yaşamlarını daha kolay bir şekilde sürdürebilmeleri için ilçede tüm engelleri ortadan kaldırmaya devam edeceklerini belirterek, “Birlikte yaşadığımız ilçemizi engelli vatandaşlarımızın günlük yaşantılarını daha kolay bir şekilde sürdürebilmeleri için tüm engelleri birer birer ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pursaklar’a Engelli Aracı Şarj İstasyonları
Yorum Yap