1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Nezaket Okullarında Mezuniyet Coşkusu

Pursaklar Nezaket Okullarında Mezuniyet Coşkusu

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı beş farklı Nezaket Okulunda eğitim gören minik öğrenciler, ilk mezuniyet heyecanlarını çeşitli gösterilerle kutladı. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde düzenlenen mezuniyet törenine, Merkez Nezaket Okulu öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve çok sayıda veli katıldı.

“Eğitimlerin Meyvelerini Hayatlarının Her Döneminde Hissedecekler”

175 öğrencinin mezuniyet mutluluğunu paylaşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, törende yaptığı konuşmada, “Nezaket Okullarımızda okul öncesi eğitimi alan minik öğrencilerimizin, aileleri ile birlikte mezuniyet heyecanlarına ortak oluyoruz. Çocuklarımız, adabımuaşeret eğitimleri başta olmak üzere almış oldukları eğitimlerin meyvelerini hayatlarının her döneminde ziyadesi ile hissedecekler. Bizler de bugün olduğu gibi yarın da çocuklarımız için çalışmaya, onlara katkı sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılarla dolu yıllar diliyorum” dedi.

Muhteşem Gösteriler Beğeni Topladı

Konuşmaların ardından sahne alan öğrenciler, sergiledikleri muhteşem gösterilerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Gösterilerin sonunda, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklara ilk karnelerini takdim ederek onları ödüllendirdi.

Yetkililer, Merkez Nezaket Okulu ile başlayan mezuniyet törenlerinin, ilerleyen günlerde dört farklı Nezaket Okulunda devam edeceğini belirtti. Pursaklar Nezaket Okulları, çocukların eğitim hayatlarına başarılı bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyan etkinlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Pursaklar Nezaket Okullarında Mezuniyet Coşkusu
Yorum Yap