1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Hanım Evi Kursiyerleri Piknikte

Pursaklar Hanım Evi Kursiyerleri Piknikte

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evi tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde kursiyerler, eğlence, sohbet ve keyif dolu bir gün geçirdi.

Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hanım Evlerindeki kurslarda eğitim gören kursiyerler için Avrupa Birliği Parkı’nda piknik organizasyonu düzenlendi. Piknik gezisi, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Kursiyerler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, voleybol ve istop gibi çeşitli etkinliklerle neşeli bir gün geçirme fırsatı buldu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, düzenledikleri çeşitli etkinliklerle kursiyerlerin keyifli vakit geçirmelerine ve sosyalleşmelerine yardımcı olduklarını belirtti. Başkan Çetin, “Hanımların yoğun eğitim programından bir nebze uzaklaştırmak için sıcak yaz aylarında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Piknik etkinliğinde kursiyerlerimiz, günlük yaşamın stresinden bir nebze olsun uzaklaşma imkânı bularak dolu dolu eğlendikleri bir günü geride bıraktılar. Düzenlemiş olduğumuz çeşitli etkinliklerle kursiyerlerimiz, keyifli vakit geçirirken bir yandan da sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz. Kursiyerlerimize, eğitim kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Pursaklar Hanım Evi Kursiyerleri Piknikte
Yorum Yap