1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Belediyesi’nden Yeni Doğan Bebeklere Anlamlı Karşılama

Pursaklar Belediyesi’nden Yeni Doğan Bebeklere Anlamlı Karşılama

featured
service

Pursaklar Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına dünyaya gelen minik hemşehrilerini “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” hediye seti ile karşılıyor.

Başkan Ertuğrul Çetin: “Mutluluklarını Paylaşıyoruz”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bebek sahibi olmanın heyecanını yaşayan ailelere bu hediyeyi sunmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Başkan Çetin, “Anne ve babaların mutluluklarına ortak olarak maddi durumlarına bakılmaksızın bebeklerimizi, Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyeleri ile karşılıyoruz. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkıda bulunmak, bizler için gerçekten mutluluk verici. Minik yavrularımızı Allah, analı babalı büyütsün. Ailelerine düğünlerini görmek de nasip olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Tebessüm Çarşısı’ndan Hediye Seti

Yeni doğum yapan anneler, bebeklerinin doğum belgesi ya da kimlik kartları ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezi’nde bulunan Tebessüm Çarşısı’na gelerek “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” hediye setini temin edebiliyor. Bu anlamlı uygulama, ailelerin bebekleriyle ilk günlerinde yanlarında olduğunu hissettiren bir jest olarak takdir topluyor. Pursaklar Belediyesi, sosyal projeleriyle vatandaşların her anında yanlarında olmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nden Yeni Doğan Bebeklere Anlamlı Karşılama
Yorum Yap