1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Belediyesi’nden Personellere İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi

Pursaklar Belediyesi’nden Personellere İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi

featured
service

Pursaklar Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim programları çerçevesinde belediye personellerine yönelik ‘‘İş Güvenliği ve İş Sağlığı’’ eğitim semineri düzenledi. İlçe halkına en iyi hizmeti sunabilmek adına sık sık eğitim seminerleri gerçekleştiren Pursaklar Belediyesi, personel sağlığı ve güvenliğine büyük önem veriyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, personellerin sağlığı ve güvenliğinin her şeyin başında geldiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Bizim için her şeyden önce gelen konu çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. Bu amaç doğrultusunda çalışma arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize hizmet verirken kendi sağlıkları ve güvenlikleri için dikkat etmeleri gereken önemli konular hakkında eğitim semineri veriyoruz. Sağlığı ön planda tutarak, hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla personellerimize yönelik eğitim faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek.”

İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer, iş sağlığı güvenliği uzmanları tarafından Pursaklar Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitimde temel iş güvenliği, ilk yardım, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda yapılması gerekenler ve verimli çalışma metotları hakkında bilgiler verildi. Belediye personelinin büyük çoğunluğunun katılım sağladığı seminer, yoğun ilgiyle takip edildi.

Pursaklar Belediyesi’nden Personellere İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi
Yorum Yap