1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Belediyesi’nden Çocuklara Spor Kıyafeti

Pursaklar Belediyesi’nden Çocuklara Spor Kıyafeti

featured
service

Pursaklar Belediyesi, geleneksel Yaz Spor Okulları projesi kapsamında çocuklara spor kıyafetleri hediye etti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Spora ilgi duyan ve boş zamanlarını sporla dolu dolu geçiren çocuklarımıza, spor kıyafeti dağıtımı yaptık” dedi.

İlçedeki farklı okul bahçelerinde düzenlenen spor eğitimlerinde, 7-14 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz olarak çeşitli spor branşlarında eğitim alma fırsatı buluyor. Yaz tatili boyunca süren eğitimlerde, çocuklar hem spor yapma alışkanlığı kazanıyor hem de profesyonel eğitmenler eşliğinde yeteneklerini keşfetme imkanı buluyor.

Pursaklar’da ücretsiz spor dersleri

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaz Spor Okulları projesinin önemine vurgu yaparak, “Okulları tatile giren çocuklarımız, okul bahçelerinde profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz spor dersleri alıyor. Unutmayın her çocuğumuzun kendine özgü bir yeteneği vardır. Spor okullarımızda çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmeye ve bu yeteneklerini Spor Kulübümüz çatısı altında geliştirmek üzere eğitim vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi’nden Çocuklara Spor Kıyafeti
Yorum Yap