1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

featured
service

Pursaklar Belediyesi, her yıl on binlerce kadına eğitim imkanı sunduğu Hanım Evlerinde yeni dönem kayıtlarına devam ediyor. İlçenin farklı mahallelerinde yer alan 5 farklı Hanım Evi, kadınlara hem meslek öğrenme fırsatı sunuyor hem de sosyal etkinliklerle dolu bir ortam sağlıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hanım Evlerinde verilen eğitimlerle kadınların iş dünyasına adım atmalarına olanak tanıdıklarını belirterek, şunları söyledi: “Kursiyerlerimize çeşitli aktivitelerin yanı sıra öğrendikleri meslekler üzerine kendi işlerinin patronu olma kabiliyetini kazandıran eğitimler veriyoruz. Kendi iş yerlerini açan kursiyerlerimizi gördükçe ne kadar önemli bir hizmete imza attığımızı görmek bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor. Hobi, meslek öğrenme ve boş zamanlarını iyi değerlendirmek isteyen kadınları, eğitim almak üzere Hanım Evlerimize davet ediyorum.”

Hanım Evlerinde eğitim almaya başlayacak kadınlar, hobi edinme ve aile bütçelerine katkı sağlayacak meslek kurslarının yanı sıra yeni dostluklar kurma fırsatına da sahip olacaklar. Pursaklar Belediyesi, kadınların sosyal hayatlarına ve ekonomik özgürlüklerine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.