1. Haberler
  2. Spor
  3. Premier Lig Maçları Nasıl İzlenir? 25 Ağustos 2024 maçları

Premier Lig Maçları Nasıl İzlenir? 25 Ağustos 2024 maçları

featured
service

25 Ağustos 2024 tarihinde Premier Lig’de heyecan dolu üç karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Premier lig maçları saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir, şifresiz izlenir mi? gibi soruların cevabı haberimizde…. Bournemouth-Newcastle United, Wolverhampton Wanderers-Chelsea, Liverpool-Brentford maçları 2. hafta oynanacak olan karşılaşmalar…

Bournemouth-Newcastle United maçı saat kaçta?

Günün ilk maçında saat 16:00’da Bournemouth, Newcastle United’ı ağırlayacak. Bu karşılaşmada Newcastle, favori olarak öne çıkıyor ve deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Karşılaşma Digiturk platformu üzerinden beIN Sports 2 kanalından izlenebilecek. Karşılaşmalar ayrıca TOD platformu üzerinden de izlenebiliyor.

Wolverhampton Wanderers-Chelsea maçı saat kaçta?

Aynı saatte Wolverhampton Wanderers, Chelsea’yi konuk edecek. Chelsea, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflerken, Wolverhampton ise evinde güçlü bir performans sergilemek istiyor. Bu mücadelede Chelsea’nin favori olduğu belirtilse de Wolverhampton, evinde sürpriz yapabilecek bir takım olarak dikkat çekiyor. Karşılaşma Digiturk platformu üzerinden beIN Sports 3 kanalından izlenebilecek. Karşılaşmalar ayrıca TOD platformu üzerinden de izlenebiliyor.

Liverpool-Brentford maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Günün son karşılaşmasında ise saat 18:30’da Liverpool, Brentford’u ağırlayacak. Anfield’da oynanacak bu karşılaşmada Liverpool, ev sahibi avantajını kullanarak üç puanı hedefliyor. Ancak Brentford, dirençli oyunuyla Liverpool’a zorlu anlar yaşatabilir. Karşılaşma Digiturk platformu üzerinden beIN Sports 3 kanalından izlenebilecek. Karşılaşmalar ayrıca TOD platformu üzerinden de izlenebiliyor.

Premier Lig 25 Ağustos 2024 karşılaşmaları

25 Ağustos 2025 tarihinde Premier Lig’de oynanacak karşılaşmaların saatleri şu şekilde:

  1. Bournemouth – Newcastle United: Saat 16:00
  2. Wolverhampton Wanderers – Chelsea: Saat 16:00
  3. Liverpool – Brentford: Saat 18:30
Premier Lig Maçları Nasıl İzlenir? 25 Ağustos 2024 maçları
Yorum Yap