1. Haberler
  2. Spor
  3. Premier Lig Liverpool-Nottingham Forest Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Premier Lig Liverpool-Nottingham Forest Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Premier Lig'de 4. hafta heyecanı, bugün futbolseverleri birbirinden zorlu maçlarla buluşturacak. İlk üç haftada etkileyici performans sergileyen Liverpool, Nottingham Forest'i evinde konuk ederken, zirvenin bir diğer ortağı Manchester City ise Brentford karşısında galibiyet arayacak. Haftanın açılış maçı ise Southampton ile Manchester United arasında oynanacak.

featured
service

İlk üç haftada 9 puan toplayan ve zirveyi paylaşan Liverpool, bugün kendi evinde Nottingham Forest’i ağırlayacak. Ligin zirvesindeki bir diğer ekip olan Manchester City ise aynı saatte Brentford’u konuk edecek. Her iki karşılaşma da saat 17:00’de başlayacak.

Liverpool, sezonun ilk haftasında Ipswich’i deplasmanda 2-0 mağlup ederek lige güçlü bir başlangıç yapmıştı. Ardından ikinci haftada Brentford karşısında yine aynı skorla sahadan galip ayrılan Liverpool, 3. haftada ise ezeli rakibi Manchester United’ı 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. İlk üç maçta kalelerini gole kapatan ve oynadığı futbolla taraftarlarını memnun eden Liverpool, bugün de galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Premier Lig’de 4. hafta karşılaşmaları bugün başlıyor. Saat 14:30’da oynanacak Southampton-Manchester United mücadelesiyle açılacak olan haftada, günün diğer maçları saat 17:00’de başlayacak.

Liverpool-Nottingham Forest karşılaşması, saat 17:00’de Bein Sports 4 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma ayrıca TOD platformu üzerinden de izlenebilecek.

Premier Lig Liverpool-Nottingham Forest Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.