1. Haberler
  2. Spor
  3. Premier League’de Haftanın Karşılaşmaları: 2. Hafta Heyecanı

Premier League’de Haftanın Karşılaşmaları: 2. Hafta Heyecanı

featured
service

2024/25 Premier League sezonunun ikinci haftası, futbolseverlere heyecan dolu karşılaşmalar sunmaya hazırlanıyor. İlk hafta, sürpriz sonuçlarla ve büyük performanslarla başladı. Şimdi ise gözler ikinci hafta maçlarına çevrildi.

Hafta, Brighton & Hove Albion‘un Manchester United‘ı ağırlayacağı zorlu karşılaşma ile başlıyor. Brighton, son yıllarda Kırmızı Şeytanlar karşısında sıkı bir rakip olarak öne çıksa da Erik ten Hag’ın ekibi, geçen sezon AMEX Stadyumu’ndan üç puanla ayrılmayı başarmıştı. Bu kez de futbolseverler, bol pozisyonlu bir mücadele bekliyor​

Cumartesi günü, ayrıca Tottenham Hotspur, Everton‘ı ağırlayacak. Tottenham, ilk haftada Leicester City karşısında kaçırdığı fırsatlarla hayal kırıklığına uğrarken, Everton cephesinde ise sakatlıklar ve cezalar moralleri bozmuş durumda. Ancak Spurs’un, evinde rakibini zorlanmadan geçmesi bekleniyor​(

Haftanın dikkat çeken bir diğer maçı, Aston Villa ile Arsenal arasında oynanacak. Unai Emery’nin takımı, geçen sezon Arsenal karşısında iki galibiyet elde etmişti. Ancak Mikel Arteta‘nın ekibi, bu yıl şampiyonluk hedefleri doğrultusunda puan kaybına tahammül edemez. Villa Park’taki bu karşılaşma, haftanın en çekişmeli maçlarından biri olacak​.

Manchester City, ligin yeni ekiplerinden Ipswich Town‘ı konuk edecek. Pep Guardiola’nın öğrencilerinin, rakiplerine karşı rahat bir galibiyet alması beklenirken, Ipswich için bu maç, Premier League’deki zorlu mücadeleye hızlı bir başlangıç olacak​.

Pazar günü ise Bournemouth, Newcastle United‘ı ağırlayacak. Bournemouth, ligin ilk haftasında istediği sonucu alamasa da, Newcastle karşısında galibiyet arayacak. Aynı gün, Chelsea de sahada olacak ve hafta, büyük heyecanla sona erecek​.

Premier Lig Maçların Gün ve Saatleri

  • Brighton vs Manchester United: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 14:30
  • Crystal Palace vs West Ham United: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 17:00
  • Fulham vs Leicester City: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 17:00
  • Manchester City vs Ipswich Town: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 17:00
  • Southampton vs Nottingham Forest: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 17:00
  • Tottenham Hotspur vs Everton: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 17:00
  • Aston Villa vs Arsenal: 24 Ağustos 2024 Cumartesi, 19:30

Premier Lig Maçları Nasıl İzlenir?

Premier Lig karşılaşmalarını Türkiye’den sporseverler Digiturk üzerinden Beinsport kanallarından izleyebilir. Diğer taraftan Digiturk’un dijital platformu olan TOD üyeliği bulunan sporseverler de cep telefonu, tablet veya akıllı televizyonlarından bu karşılaşmaları izleyebilecek.

Premier League’de Haftanın Karşılaşmaları: 2. Hafta Heyecanı
Yorum Yap