1. Haberler
  2. Gündem
  3. Polisten Kaçan Şüphelinin Evi Uyuşturucu Deposu Çıktı

Polisten Kaçan Şüphelinin Evi Uyuşturucu Deposu Çıktı

featured
service

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 5 Ekim 2024 tarihinde yapılan denetimlerde dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan M.E.G. isimli motosikletli şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından operasyonla ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Yakalanan şüpheliye, sürücü belgesiz araç kullanmak, sahte plaka takmak ve dur ikazına uymamak suçları başta olmak üzere toplamda 62.516 TL para cezası kesildi. Motosiklet trafikten men edildi.

Şüpheli M.E.G.’nin üzerinde yapılan aramalarda, 59,11 gram marihuana, 34 bin 130 TL, 15 bin 300 Euro ve bin 400 Amerikan doları ele geçirildi. Yakalanan şahsın ikamet adresine düzenlenen operasyonda ise suç kaydı bulunan iki şahıs daha gözaltına alındı.

E.C.E. ve R.G. isimli şüphelilerin evinde ve evin önündeki araçta yapılan aramalarda, 3 kilo 217 gram marihuana, 166 adet narkotik madde içerikli elektronik sigara, 20 adet elektronik sigara likidi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 193 adet fişek, 4 hassas terazi ve 2 pres makinesi ele geçirildi. Ayrıca, 160 bin TL, 2 bin 100 Euro ve bin 670 Amerikan doları da bulundu.

E.C.E’nin 11, M.E.G.’nin ise 8 suç kaydı olduğu ve 5 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Polisten Kaçan Şüphelinin Evi Uyuşturucu Deposu Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.