1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Pendik Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine 10.000 TL Destek

Pendik Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine 10.000 TL Destek

featured
service

Pendik Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt yaptıracak öğrencilere yönelik desteklerini bu yıl daha da artırdı. Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Üniversitelilere eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran, Pendik’te ikamet eden her öğrencimize vereceğimiz destek miktarını bu yıl 10.000 Türk Lirası olarak belirledik.” diyerek gençlere müjdeli haberi duyurdu.

Pendik Belediyesi’nin “Yeni Üniversiteli Destek Uygulaması” kapsamında sağlanan bu destek, lisans veya ön lisans programlarına ilk kez kayıt yaptıran tüm Pendikli öğrencilere yönelik olarak verilecek. Belediye Başkanı Ahmet Cin, açıklamasında, “Üniversite Sınav Maratonu bitti. Sonuçlar açıklandı. Yerleştirmeler yapıldı. Üniversitelilere eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Lisans veya Ön Lisans programlarından herhangi birine ilk kez kayıt yaptıran, Pendik’te ikamet eden her öğrencimize yine ve istisnasız destek vereceğiz. Bu yıl her bir öğrencimiz için destek miktarımız 10.000 TL olacak.” ifadelerine yer verdi.

Bu destekten yararlanmak isteyen öğrencilerin tek yapması gereken, pendik.bel.tr adresinde yer alan “Yeni Üniversiteli Destek Formu”nu doldurmak.

Pendik Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine 10.000 TL Destek
Yorum Yap