1. Haberler
  2. Spor
  3. Pendik Belediyesi Su Sporları Merkezi Kapılarını Açtı

Pendik Belediyesi Su Sporları Merkezi Kapılarını Açtı

featured
service

Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Su Sporları Merkezi, ilk misafirlerini ağırladı. PenCR Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nin yanında konumlanan merkezde, katılımcılar uzman eğitmenler eşliğinde kısa bir eğitim aldıktan sonra denizde kano yapmanın keyfini sürdü. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, merkezin açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Söz verdiğimiz gibi Su Sporları Merkezi’ni açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kano Eğitimleri Başladı

Su Sporları Merkezi’nde başlayan ilk etkinlikte, uzman eğitmenler katılımcılara kano hakkında teorik bilgiler verdi. Eğitim sonrası katılımcılara can yelekleri dağıtıldı ve denize açılmaları sağlandı. 30 dakika süren etkinlik boyunca güvenliği sağlamak amacıyla cankurtaran Zodyak bot ve uzman personel eşlik etti. Katılımcılar, bu kapsamda hem güvenli bir ortamda hem de profesyonel destekle kano yapma fırsatı buldu.

Pendik Belediyesi Su Sporları Merkezi Kapılarını Açtı 1

Kayıtlar Devam Ediyor

Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen kano etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar için kayıt süreci devam ediyor. Etkinliğe katılmak isteyen 18 yaş üzeri vatandaşlar, Pendik Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabiliyor.

Başkan Ahmet Cin, Su Sporları Merkezi’nin Pendik’e önemli bir değer katacağını belirterek, “Söz verdiğimiz gibi Su Sporları Merkezi’ni açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Pendik Belediyesi Su Sporları Merkezi Kapılarını Açtı
Yorum Yap