1. Haberler
  2. Sinema
  3. Paronaya Filminin Afiş Çekiminde Eğlence Dolu Anlar

Paronaya Filminin Afiş Çekiminde Eğlence Dolu Anlar

service

Yılın en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Paranoya filminin afişi, sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı film, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ilgi topluyor.

Paronaya Filminin Afiş Çekiminde Eğlence Dolu Anlar 1

Afiş çekimleri, ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun stüdyosunda gerçekleşirken, çekim sürecinde eğlenceli anlar yaşandı. Çekimler sırasında Onur Buldu ve Bülent Şakrak’ın esprileri, hem oyuncu arkadaşlarını hem de çekim ekibini kahkahaya boğdu. Ortaya çıkan renkli görüntüler, filmin eğlenceli atmosferine dair ipuçları verdi.

Paronaya Filminin Afiş Çekiminde Eğlence Dolu Anlar 2

22 Kasım’da vizyona girecek olan Paranoya filminin afiş tasarımını ise Özgür Atamer üstlendi. Sinemaseverler tarafından beğeni toplayan afiş, filmin beklentilerini daha da yükseltti.

Yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir’in oturduğu Paranoya, bir gazetecinin kendi paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf olayları konu alıyor. Film, hem kahkaha dolu hem de düşündürücü sahneleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Paronaya Filminin Afiş Çekiminde Eğlence Dolu Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.