1. Haberler
  2. Spor
  3. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Hangi Kanalda?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Hangi Kanalda?

featured
service

Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı izleyicilere yepyeni bir kanalla TV+’a getiriyor. Sadece TV+’ta yer alacak olan Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, Olimpiyatların açılış seremonisinin gerçekleşeceği 26 Temmuz Cuma günü yayına girecek. TV+ Premium kullanıcıları, bu kanal sayesinde Olimpiyat heyecanını 4K kalitesiyle, Türkçe yorumlarla ve canlı yayın keyfiyle yaşayacak.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz’da başlayıp 11 Ağustos’ta sona erecek. Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, Türkiye’nin süper içerik platformu TV+ izleyicilerine bu büyük organizasyonu ulaştıracak. Kanal, Açılış ve Kapanış Seremonileri de dahil olmak üzere en ikonik spor dallarında 200 saatten fazla canlı müsabakaya ev sahipliği yapacak.

Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, voleybol, atletizm, yüzme, judo, artistik cimnastik ve daha birçok branşta gerçekleşecek müsabakaların heyecanını TV+ Premium kullanıcılarıyla buluşturacak. Günün 24 saati yayın yapacak olan kanal, müsabakaların olmadığı saatlerde ise tekrar yayınlarıyla izleyicilere Olimpiyat ruhunu yaşatmaya devam edecek.

Olimpiyat Oyunları’nı 4K kalitesiyle kesintisiz izlemek isteyen TV+ kullanıcıları, Eurosport 4K Olimpiyat kanalına Türkiye’den 20 numaralı kanaldan, KKTC’den ise 19 numaralı kanaldan ulaşabilecekler.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Hangi Kanalda?
Yorum Yap