1. Haberler
  2. Sinema
  3. Paribu Cineverse’te 19 Temmuz Vizyondaki Filmler

Paribu Cineverse’te 19 Temmuz Vizyondaki Filmler

featured
service

Paribu Cineverse, 19 Temmuz Cuma günü vizyona girecek birbirinden farklı türdeki filmlerle sinemaseverleri buluşturuyor. Yeşilçam Festivali kapsamında gösterilecek klasiklerin yanı sıra aksiyon, drama, korku ve animasyon türlerinde yeni yapımlar da sinema salonlarında yerini alacak.

Yeşilçam Festivali

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Yeşilçam Festivali, Paribu Cineverse salonlarında sinemaseverlerle buluşacak. 19-25 Temmuz tarihleri arasında Türk sinemasına damgasını vuran Kapıcılar Kralı, Şark Bülbülü ve Tokatçı gibi klasikleşmiş filmler izleyiciyle buluşacak.

Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3)

Animasyon tutkunları ve çocukların ilgisini çekecek olan Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde, canavarların galaksiye saldırması üzerine güçlerini birleştiren Süper Kahramanlar’ın hikayesini anlatıyor. Kahramanlar, Enerji Taşı’nı korumak için savaşırken güçlerini kaybederler ancak birlikte çalışarak galaksiye barışı geri getirirler.

Yem (Something in the Water)

Hayley Easton Street yönetmenliğinde vizyona girecek olan Yem, eğlenmek için bir araya gelen beş kız arkadaşın yaşadıklarına odaklanıyor. Bekarlığa veda partisi için açık denizde bir tekne gezisine çıkan arkadaşların eğlencesi, hayatları için savaşmak zorunda kaldıklarında büyük bir kabusa dönüşür.

Son Ayin (Lord of Misrule)

Haftanın korku filmlerinden Son Ayin, bir kasabada kaybolan genç bir kızın hikayesini konu ediniyor. Küçük bir kasabaya yeni gelen bir bakanın kızı, kasabada düzenlenen bir festival sırasında kaybolur. Arama çalışmaları ilerledikçe, kasabanın geçmişi ile ilgili korkunç sırlar ortaya çıkar.

Mavi Kaplan ve Fırtına Takım (Cosmicrew: Storm Force)

Bir diğer animasyon filmi Mavi Kaplan ve Fırtına Takım, 10 yıl önce dinozor askerler tarafından saldırıya uğrayan Mavi Kaplan köyünde yaşayan Fırtına’nın serüvenini anlatıyor. Fırtına, babası ve mavi kaplanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Acımasız (Ruthless)

Haftanın aksiyon filmlerinden Acımasız, insan kaçakçılığı yapan adamların peşine düşen acılı bir babanın hikayesini konu alıyor. Harry, kızını kaybetmenin acısını yaşarken bir öğrencisinin ortadan kaybolduğunu öğrenir ve bu durumu çözmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Diğer Vizyon Filmleri

  • Tarikat (A Sacrifice, Berlin Nobody): Gizem ve gerilim dolu bir hikaye.
  • Cam Kavanoz: Dram türünde bir yapım.
  • Şafak Sökerken: Duygusal bir hikaye.

19 Temmuz Cuma günü vizyona girecek bu filmler ve daha fazlası hakkında detaylı bilgiye www.paribucineverse.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sinemaseverler, farklı dünyaların kapılarını aralayacak bu çeşitli yapımlarla keyifli vakit geçirecekler.

Paribu Cineverse’te 19 Temmuz Vizyondaki Filmler
Yorum Yap