1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pamucak’ta Yangın! Başkan Tugay İncelemelerde Bulundu

Pamucak’ta Yangın! Başkan Tugay İncelemelerde Bulundu

featured
service

Selçuk ilçesi Pamucak bölgesinde saat 17.00’de çıkan orman yangınına İzmir İtfaiyesi’nin destekleriyle müdahale edilmeye devam ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yangının kontrol altına alınması için bölgeye giderek çalışmalara katıldı. Başkan Tugay, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve İzmir Valisi Süleyman Elban ile bir araya gelerek yangının son durumu hakkında bilgi aldı.

Selçuk ilçesi Pamucak bölgesindeki ormanlık alanda saat 17.00’de çıkan yangına, İzmir İtfaiyesi’nin de destekleriyle müdahale edilmeye devam ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek üzere Pamucak bölgesine geldi. Başkan Tugay, orman yangını nedeniyle tedirginlik yaşayan ve yol kenarında bekleyen yurttaşlarla da görüştü. 

Pamucak'ta Yangın! Başkan Tugay İncelemelerde Bulundu 1

Bakan Yumaklı ve Vali Elban ile görüştü

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Karabağlar Belediye Başkanı Emine Helil İnay Kınay, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ve Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu’nun da katılımıyla Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve İzmir Valisi Süleyman Elban’la görüşen Başkan Tugay, yangın söndürme çalışmalarının son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Bakan Yumaklı, yangına müdahale edilen alanları harita üzerinden Başkan Tugay’a gösterdi. Yangın söndürme çalışmaları, çok sayıda ekip ve araçla devam ediyor. 

Pamucak’ta Yangın! Başkan Tugay İncelemelerde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.