1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özdağ: Zelenskiy’lere karşı bütün uluslar uyanık olmalı

Özdağ: Zelenskiy’lere karşı bütün uluslar uyanık olmalı

featured
service

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ABD ve İngiltere’nin Ukrayna’ya Rusya’nın iç bölgelerine saldırabilecek uzun menzilli füzeler sağlamayı hedeflediklerini belirterek, bu duruma ilişkin uyarılarda bulundu. Özdağ, Ukrayna tarafından böyle bir saldırı gerçekleşirse, Rusya’nın buna nükleer başlıklı füzeler ile yanıt verebileceğini vurguladı.

Özdağ, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin Ukrayna’yı savaşa sürükleyen bir projenin parçası olduğunu iddia ederek, “Zelenskiy, 3. sınıf bir komedyenken büyük bir psikolojik operasyon sonucu Ukrayna Cumhurbaşkanı seçtirildi. Kendinden önceki iki Ukrayna Cumhurbaşkanının reddettiği, Rusya’yı tahrik ederek savaş çıkarma projesini kabul etti. Bugün Ukrayna halkı bu seçimin bedelini ödüyor” dedi.

“Bir kahraman gibi ölecek/ödürülecek”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı;

“ABD ve İngiltere dışişleri bakanları Ukrayna’ya Rusya’nın derinlerini vurabilecek uzun menzilli füzeler vermeyi hedefliyorlar. Rusya, Ukrayna tarafından uzun menzilli füzeler ile vurulursa buna nükleer başlıklı füzeler ile cevap verebilir. Ukrayna başkanı Zelenskiy 3. Sınıf bir komedyenken büyük bir psikolojik operasyon ile Ukrayna Cumhurbaşkanı seçtirildi. Kendisinden önceki 2 Ukrayna Cumhurbaşkanının reddettiği Rusya’yı tahrik ederek savaş çıkarma projesini kabul etti. Bugün Ukrayna halkı bu seçimin bedelini ödüyor. Eğer Zelenskiy ABD/İngiltere’nin teklifini kabul eder ve uzun menzilli füzeler ile Rusya’yı vurursa yüzbinlerde Ukran ve belki daha sonra diğer Avrupalılar Rus nükleer saldırılarında ölecekler. Zelenskiy büyük bir ihtimal ile bir gün hatıralarını yazmaması için bir kahraman GİBİ ölecek/öldürülecek. Zelenskiy’lere karşı bütün uluslar uyanık olmalı.”

Özdağ: Zelenskiy’lere karşı bütün uluslar uyanık olmalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.