1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özdağ: “O teğmenler kılıçlarını terör örgütlerine karşı kaldırdı”

Özdağ: “O teğmenler kılıçlarını terör örgütlerine karşı kaldırdı”

featured
service

Zafer Partisi Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Ümit Özdağ, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin “kılıçlı yemin etmesine” değindi. Özdağ, “O teğmenler kılıçlarını Türkiye’nin düşmanlarına karşı kaldırdılar. O teğmenler o kılıçlarını terör örgütlerine karşı kaldırdılar. O teğmenlerin kılıçları Türk milleti için çekilmiş kılıçlar ve biz de o kılıçları saygıyla selamlıyoruz. Erdoğan’ın Türkiye’yi yönetemediği için milleti ayrıştırmak kutuplaştırmak ve böylece bir seçmen konsolide etmek şeklindeki siyasi tuzağına Türk milletinin düşmemesi için Zafer Partisi olarak elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Özdağ’ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

“Türkiye’nin gerçek gündemi…”

“Türkiye’nin gerçek gündemi Türk teğmenlerinin ebedi Başkomutanlarının askeri olduklarını söylemeleridir. Türkiye’nin gerçek gündemi Türk halkının sömürülmesi, Türk halkının kaynaklarının yandaş sermaye gruplarına peşkeş çekilmesi ve Türkiye’nin örtülü bir istilayla 13 milyon sığınmacı ve kaçakla doldurulmuş olmasıdır. Bugün Türk halkının temel sorunu tencerenin boş olmasıdır. Bugün, Türk halkının temel sorunu o boş tencerenin on üç milyon insan tarafından ortak olarak daha da boş hale getirilmesidir.”

“Türk milletini ikinci sınıf, üçüncü sınıf hale getiriyorsunuz”

“İnsanlara siz 650 lira SGK borcunuzu ödeyin diye mesaj yolluyorsunuz, 9 milyon 600 bin kişiye. İyi de bu ülkede yaşayan sığınmacı statüsündeki 5 milyona yakın Suriyeli bedava tedavi olmuyorlar mı? Bedavayla çalmıyorlar mı? Neden bu ülkede Türk milletini ikinci sınıf, üçüncü sınıf hale getiriyorsunuz?

Türk milletinin insan olduğunu ne zaman hatırlayacaksınız? Bu milletin dünyanın değişik ülkelerine 7 milyar dolar yardım yapacak hali mi var? Bunu bir sene yapmadınız, iki sene yapmadınız. Bunu 13 seneden beri yapıyorsunuz.

Peki bu yardımlar para olarak mı gidiyor? Hayır, tabii ki para olarak gitmiyor. Bir Afrika ülkesinde köprü yapılacak. Köprüyü kim yapıyor? Belirledikleri müteahhit. Bir Afrika ülkesinde bir bina yapılacak. Kim yap yapıyor binayı? Belirledikleri müteahhit. Ve sonra belirledikleri rakam. Yani bu 7 milyar doların 7 milyar doları da AK Parti’nin insan sevgisinden dolayı değişik ülkelere gidiyor mu zannediyoruz? Hayır gitmediğini biliyoruz.

Birkaç gün önce Konya’da 4 Afgan uyuşturucu ticareti yapıyorlarmış. Bir Türk kadını öldürdüler. Eğer sınırda mayın olsaydı o 4 Afgan havaya uçacaktı, Konya’ya gelmeyecekler, hem çocukları zehirlemeyecekler hem de kadın öldürmeyeceklerdi. O kadın öleceğine mayında patlasınlar kardeşim. Önce Türkiye! Önce Türk insanı!”

“Hindistanlı ve Bangladeşli inşaat işçisi çalışıyor”

“Vergi sistemini değiştireceğiz. Doğrudan vergiler artacak. Dolaylı vergiler ÖTV ve KDV’de indirimlere gideceğiz. Akaryakıtın KDV’sinde, ÖTV’sinde yapacağımız indirimle bir anda gıda maddeleri fiyatlarında ciddi bir aşağı doğru inişi sağlayacağız.

Biraz önce bir arkadaşım bir partilimiz Bodrum’dan bana fotoğraflar atmış. Diyor ki, ‘Hocam, Bodrum sokaklarında şimdi yüzlerce Hindistanlı ve Bangladeşli inşaat işçisi çalışıyor. Dolaşıyorlar alışveriş yapıyorlar.’ Beşli çeteden birisi orada bir otel inşaatına Hindistan’dan ve Bangladeş’ten yüzlerce işçi getirmiş. Bunları yasaklayacağız.

Öncelik Türk insanınındır. Bu iş Türk işçisinin işidir. Türk işçisinin de hakkının yenmesini engelleyeceğiz. Bu ülkede 10 milyonun üstünde işsiz var. Bu ülkede 10 milyonun üzerinde işsiz varken birilerinin kalkıp ‘Türk halkı çalışmıyor, Türkler tembel’ demesi büyük bir edepsizliktir.”

Özdağ: “O teğmenler kılıçlarını terör örgütlerine karşı kaldırdı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.