1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ormanya Orman Okulu başlıyor. Nasıl Başvuru Yapılır?

Ormanya Orman Okulu başlıyor. Nasıl Başvuru Yapılır?

featured
service

Çocukların doğal yaşamı keşfetmeleri ve ekolojik farkındalık kazanmaları için Kocaeli Belediyesi Orman Okulu Yaz Eğitim Programı’nı başlatıyor. Bu yıl 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen program, doğanın içinde unutulmaz bir öğrenme deneyimi vadediyor.

Ormanya Orman Okulu Yaz Eğitim Programı, çocukların doğayla güçlü bir bağ kurmalarını hedefliyor. Program kapsamında gerçekleştirilecek doğa yürüyüşleri, bitki ve hayvan türlerini tanıma etkinlikleri, yaban hayatı gözlemi ve doğada yaşam becerileri gibi aktivitelerle çocuklar doğanın zenginliklerini keşfedecekler.

Ormanya Orman Okulu başlıyor. Nasıl Başvuru Yapılır? 1

Program boyunca çocuklar, alanında uzman eğitmenler tarafından yönlendirilecek. Eğitmenler, ekoloji ve doğa eğitimi konularında deneyimli olup, çocuklara doğayı korumanın önemini ve sürdürülebilir yaşam pratiklerini aktaracak.

Doğa Kaşifleri, Çevre Dedektifleri, Orman Sanat Atölyesi, Çalışkan Çiftçiler, Yaban Hekimler ve Doğada Yaşam Atölyesi olmak üzere 6 farklı eğitim ile dürbün kullanımından yaralı yaban hayvanlarını tedaviye, tohum yetiştirmekten arazi sanatına, temel kampçılık becerilerinden doğa koruma faaliyetlerine kadar bir çok konuda yaparak yaşayarak öğrenebilecekler.

Ormanya Orman Okulu’na Nasıl Başvurulur?

https://ebelediye.kocaeli.bel.tr/KulturGezileri/Basvuru?Id=9455c266-c1d6-4763-9f70-3a890f4aee19 linki üzerinden başvuru kaydınızı yapabilirsiniz.

Ormanya ve Doğa Kocaeli sosyal medya hesaplarından paylaşılan link üzerinden kaydınızı oluşturabilirsiniz.

  • Nasıl kayıt olunur?

Ormanya web sitesi üzerinden, Ormanya ve Doğa Kocaeli sosyal medya hesaplarından paylaşılan link üzerinden kaydınızı oluşturabilirsiniz.

  • Eğitimlere kaç yaş katılabiliyor?

Eğitimlerimiz 7 ile 14 yaş arası çocuk ve gençlere yöneliktir.

  • Eğitimler kaç saat sürüyor, katıldığımız eğitimlere bir kez daha katılabiliyor muyuz?

Eğitimlerimiz 3 saat sürüyor. Eğitimlerimiz içerikleri mevsimlere göre değişiyor. Yaz ayında katıldığınız etkinliğimize sonbahar, kış ve ilkbahar aylarında katılım sağlayabilirsiniz.

Nasıl Gidilir?

Katılımcıların Ormanya Doğal Yaşam Alanına kendi imkânları ile gelmeleri gerekmektedir.

Ormanya Orman Okulu başlıyor. Nasıl Başvuru Yapılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.