1. Haberler
  2. Keçiören
  3. Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi: Ücretsiz Yaz Spor Okulları

Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi: Ücretsiz Yaz Spor Okulları

featured
service

Keçiören Belediyesi, öğrencilere yönelik dostane uygulamaları ve aktiviteleriyle yaz tatilinde de çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Yaz Spor Okulları, öğrencilerin yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmelerini hedefleyerek yoğun ilgi görüyor. 5-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz olarak sunulan yaz spor okulları, 1 Eylül tarihine kadar çeşitli ders ve aktivitelerle devam edecek.

24 Farklı Branşta Ücretsiz Eğitim

Yaz tatilinde öğrencilere yönelik olarak başlatılan yaz spor okulları, uzman eğitmenler eşliğinde 24 farklı branşta verilen derslerle sürüyor. Gençlik merkezlerini dolduran çocuklar ve gençler, futboldan atletizme, karateden yüzmeye kadar birçok branşta eğitim alarak tatillerini dolu dolu geçiriyor. Ayrıca zeka oyunları ve satranç dersleriyle de çocuklar yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.

Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi: Ücretsiz Yaz Spor Okulları 1

Hem Spor Hem Eğlence

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve spor yaparak yeteneklerini geliştirmelerini amaçladığımız yaz spor okullarımıza yoğun katılım var. Farklı branşlarda verilen kurslarla çocuklarımız ve gençlerimiz hem yaz tatilini daha verimli geçiriyor hem de ilgi duydukları alanda aktiviteler ile sağlıklı kalıyor” dedi. Başkan Özarslan, çocukları ve gençleri daha iyi bir geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini de vurguladı.

Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi: Ücretsiz Yaz Spor Okulları
Yorum Yap