1. Haberler
  2. Gündem
  3. Odunpazarı’nda çöp eve geçit yok

Odunpazarı’nda çöp eve geçit yok

featured
service

Odunpazarı Belediyesi Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Büyükdere Mahallesi’nde bulunan çöp ev niteliğindeki daireye müdahale etti. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu ve Eskişehir 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla harekete geçen ekipler, daire sahibi B.K’ya ulaşamayınca polis nezaretinde dairenin kapısını açtılar.

Temizlik işleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik, ıslah ve ilaçlama işlemleri sonrasında çöp ev, yaşanabilir hale getirildi. Belediye yetkilileri, Odunpazarı ilçesinde çöp evlere müsaade etmeyeceklerini ve benzer durumların bildirilmesi halinde müdahale edeceklerini belirttiler.

Çöp Evin Temizliği ve Dezenfekte İşlemi Gerçekleştirildi

  • Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, çöp evde bulunan katı atıkları dışarı çıkardılar.
  • Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kâğıtlardan oluşan çöpleri topladılar.
  • Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İlaçlama Ekibi, evi dezenfekte etti.

Belediye yetkilileri, vatandaşların çöp evler hakkında ihbarlarda bulunmaları gerektiğini ve bu tür durumlarla ilgili müdahale edeceklerini vurguladılar. İhbarlar için dilekçeyle Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği belirtildi.

Kaynak: İGFA

Odunpazarı’nda çöp eve geçit yok
Yorum Yap