1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nilüfer’de Kaçak Yapılara Geçit Yok

Nilüfer’de Kaçak Yapılara Geçit Yok

featured
service

Nilüfer Belediyesi, kent genelinde kaçak yapılarla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle tarım alanlarına yapılan izinsiz yapılar, belediye ekiplerinin yoğun denetimleri sonucu yıkılıyor. Bu kapsamda Tahtalı Mahallesi’nde tarım alanına inşa edilen ve kaçak olduğu tespit edilen dört işyeri, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü, verimli tarım alanları üzerine yapılan ve kent estetiğine zarar veren yapılarla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen ihbarları da dikkate alan Nilüfer Belediyesi, ruhsatsız yapıları tespit ederek gerekli yaptırımları uyguluyor. Bu çerçevede, Tahtalı Mahallesi’nde biri 300 metrekare, ikisi 1000 metrekare ve diğeri 325 metrekare olan dört ticari bina yıkıldı.

Nilüfer'de Kaçak Yapılara Geçit Yok 1

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Belediye yetkilileri, imara aykırı yapılarla mücadelenin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini vurguladı. Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların da bu konuda duyarlı olması ve kaçak yapılarla ilgili ihbarlarını belediyeye bildirmeleri gerektiği ifade edildi.

Nilüfer’de Kaçak Yapılara Geçit Yok
Yorum Yap