1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu KKTC’de Sahne Aldı

Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu KKTC’de Sahne Aldı

featured
service

Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen ‘2. Cümbez Altı Konserleri’nde Kıbrıs ve Antakya korolarıyla birlikte sahne aldı. Konser, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Nilüfer Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu, KKTC’nin Gazimağusa kentinde gerçekleşen etkinlikte, Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Ada Işığı Çocuk Korusu ve Ada Işığı Gençlik Vokal Topluluğu, Hatay’dan APKORD Çocuk ve Gençlik Korosu ile birlikte performans sergiledi. Mağusa Namık Kemal Meydanı’nda düzenlenen konser, yoğun ilgi gördü ve üç koronun birlikte sergilediği performans izleyicilerden büyük alkış aldı.

Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu Şefi Suat Şahin, etkinlik kapsamında tüm koro şefleriyle birlikte Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ı ziyaret etti. Organizasyona yaptıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Şahin, önümüzdeki dönemde yapılacak projeler hakkında Uluçay ile görüştü.

Koro üyeleri, kentte düzenlenen çeşitli etkinliklere ve atölyelere de katılım gösterdi. Ayrıca, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde Adıyaman’daki İsias Otel’de hayatlarını kaybeden “Şampiyon Melekler” olarak anılan voleybol takımı öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin şehitliğini de ziyaret etti.

Nilüfer Çocuk ve Gençlik Korosu KKTC’de Sahne Aldı
Yorum Yap