1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Niloya ve Arkadaşları Enerji Tasarrufu İçin Dedektif Oluyor

Niloya ve Arkadaşları Enerji Tasarrufu İçin Dedektif Oluyor

featured
service

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, her Pazar saat 09.00’da YouTube kanalında yepyeni maceralarıyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ailelerin de gönül rahatlığıyla tercihi olan bu sevimli kahramanlar, bu hafta sonu enerji tasarrufunun önemini anlatmak için dedektif rolüne bürünüyorlar. 21 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da YouTube kanalında yayınlanacak “Enerji Dedektifi” adlı bölümde, Niloya ve arkadaşları, daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için kritik önem taşıyan enerji tasarrufu konusunu eğlenceli bir şekilde ekranlara taşıyacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, her gün TRT Çocuk ekranlarında ve her Pazar saat 09.00’da, 5 buçuk milyon aboneyi aşan YouTube kanalında yeni bölümleriyle hayranlarıyla buluşuyor. Her bölümde farklı bir hikâyeyi minik dostlarına sunan çizgi film, 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor. Psikologlar, pedagoglar ve içerik danışmanları tarafından özenle hazırlanan senaryolar, çocukların hayal dünyasını olumlu yönde etkiliyor.

Bu haftaki bölümde, Niloya ve arkadaşları, enerji tasarrufunu daha sürdürülebilir bir gelecek için eğlenceli bir şekilde anlatıyor. “Her küçük tasarruf, büyük bir fark yaratabilir” düşüncesiyle yola çıkan Niloya ve arkadaşları, köyde birer enerji dedektifi olarak karşımıza çıkıyor. Miniklere hem sorumluluk bilinci aşılayacak hem de onları eğlendirecek “Enerji Dedektifi” bölümü, 21 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında yayınlanacak.

Enerji Dedektifleri İş Başında

Niloya, bir dedektif gibi başında şapka, elinde büyüteç ile dikkatle etrafı inceliyor. Yanında Tospik de var. Daha sonra Mete de onlara katılıyor. Fotoğraf makinasıyla, önce damlayan suyu, sonra boşa kaynayan tencereyi ve en son da gereksiz kullanılan araçları tespit ediyorlar. İlgili kişileri uyararak hiçbir kaynağın boşa kullanılmaması gerektiğini anlatıyorlar. Çünkü onlar birer Enerji Dedektifi olmuşlardır.

Niloya ve Arkadaşları Enerji Tasarrufu İçin Dedektif Oluyor
Yorum Yap