1. Haberler
  2. Spor
  3. Newcastle United-Manchester City Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Newcastle United-Manchester City Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Premier Lig’in 6. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla start alıyor. Zirve mücadelesi veren Manchester City, Newcastle United deplasmanına konuk olacak. 13 puanla ligin zirvesinde yer alan City, namağlup unvanını koruyarak liderliğini sürdürmek istiyor. Peki, bu kritik mücadele ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Namağlup City Sahada

Manchester City, Premier Lig’de oynadığı 5 maçtan da puan almayı başararak sezona güçlü bir başlangıç yaptı. 4 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup olarak yoluna devam eden Pep Guardiola’nın ekibi, zirve mücadelesinde avantajını sürdürmeyi hedefliyor. 12’şer puana sahip Liverpool ve Aston Villa, City’nin yakın takipçileri arasında yer alıyor.

Newcastle United ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligde güçlü bir performans sergiliyor. Eddie Howe yönetimindeki ekip, Manchester City karşısında sahadan galip ayrılarak üst sıralara tırmanma planları yapıyor.

Dünyanın en zorlu ligi olarak kabul edilen Premier Lig, sadece İngiltere’de değil, Avrupa ve Asya’da, hatta dünyanın dört bir yanında büyük ilgi görüyor. Ülkemizde de Premier Lig heyecanı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Maç Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Newcastle United-Manchester City karşılaşması bugün saat 14:30’da başlayacak. Maç, BeinSports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, TOD platformu üzerinden de futbolseverlerle buluşacak.

Newcastle United-Manchester City Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.