1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Murat Emir’den Sert Açıklama: Kirli Oyunlarına Müsaade Etmeyeceğiz

Murat Emir’den Sert Açıklama: Kirli Oyunlarına Müsaade Etmeyeceğiz

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partinin başarısından rahatsız olan bazı çevrelerin çirkin provokasyonlar ve yalan iftiralarla algı operasyonları yürüttüğünü iddia etti. Emir, “Yerel seçimlerden Var Bir Çaresi diyerek halkımızın takdiri ile birinci çıkan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan çevrelerin kirli oyunlarına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.” ifaderini kullandı.

“Kurultayımızda İktidar Sözü Verdik”

CHP’nin 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirdiği kurultayda iktidar sözünü verdiğini hatırlatan Murat Emir, bu sözün ilk adımının yerel seçimlerde atıldığını vurguladı. Emir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte, 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kurultayımızda iktidar sözünü verdik ve ilk yerel seçimlerde bu sözün ilk adımını attık. Sırada erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ısrarla dile getirdiğimiz genel seçimler var.”

“Cumhuriyet Halk Partisi, halkın iktidarı için yürüyor!”

Murat Emir, partilerinin başarılarından rahatsız olan bazı çevrelerin çirkin provokasyonlar ve yalan iftiralarla algı operasyonları yürüttüğünü iddia etti. Emir, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sırada erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ısrarla dile getirdiğimiz genel seçimler var. Genel Başkanımızın öncülüğünde halkın sesini duyarak sahada gece gündüz özveri ile çalışan tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesi fertleri üzerinden yapılan çirkin provokasyonlar, yalan ve yanlış iftiralar üzerinden yürütülen algı operasyonları halkımızın gerçek gündemini değiştirerek, razı getirilmeye çalışılan kirli düzenden çıkma umudunu kırma çabasından başka bir şey değildir. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdiyim diyerek hırsları yeteneklerinin önüne geçen, baba ocağının arkasından dolananların bu kirli düzene su taşıdığı açıkça ortadadır. Yerel seçimlerden Var Bir Çaresi diyerek halkımızın takdiri ile birinci çıkan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan çevrelerin kirli oyunlarına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Bir çift mavi göz ışığında, gaflet dalalet ve hıyanet içinde olanlara karşı kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, halkın iktidarı için yürüyor!”

Murat Emir’den Sert Açıklama: Kirli Oyunlarına Müsaade Etmeyeceğiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.