1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Muhammet Demir’den Süper Lig tarihinin “en erken golü

Muhammet Demir’den Süper Lig tarihinin “en erken golü

featured
service

Eylül 2021’de Gaziantep FK formasıyla Muhammet Demir, Süper Lig tarihine geçerek en erken golü kaydetmiştir. Başakşehir ile oynanan karşılaşmada, maçın henüz 10. saniyesinde attığı gol, 1959’dan bu yana Süper Lig’de atılmış en erken gol olarak kayıtlara geçmiştir.

Eylül 2021’de Gaziantep FK-Medipol Başakşehir maçında, Muhammet Demir Süper Lig tarihine geçen bir performans sergiledi. Sezonun 6. haftasında, 22 Eylül 2021 tarihinde Kalyon Stadı’nda oynanan bu karşılaşmada, Muhammet Demir henüz 10. saniyede Başakşehir filelerini havalandırarak Süper Lig tarihinin en erken golünü kaydetti. Bu unutulmaz gol, Gaziantep FK’nın 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçın sonucunu belirleyen tek goldü.

Muhammet Demir’in bu rekoru, Süper Lig’deki önceki en erken golü geride bıraktı. Bu rekor, 2008-2009 sezonunun 13. haftasında, 29 Kasım 2008‘de Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maçta Darryl Bevon Roberts tarafından kaydedilmişti. Trinidad ve Tobagolu Roberts, bu maçın 12. saniyesinde fileleri havalandırmış ve Denizlispor adına o zamana kadar bilinen en erken golü atmıştı. Ancak Muhammet Demir’in golü, bu rekoru 2 saniye daha erkene çekerek tarihe geçti

Muhammet Demir, Eylül 2021’de oynanan bir maçın kaçıncı saniyesinde fileleri havalandırarak 1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinin “en erken golü”nü atmıştır?

a: 2’nci
b: 4’üncü
c: 10’uncu
d: 9’uncu

Doğru Cevap: 10

Muhammet Demir’den Süper Lig tarihinin “en erken golü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.