1. Haberler
  2. Gündem
  3. MSB, 2024/2 Dönemi Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Başladı

MSB, 2024/2 Dönemi Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Başladı

featured
service

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları için 2024 yılı 2. dönem sözleşmeli er alımı faaliyetlerini başlattı. Başvurular, çevrimiçi olarak https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden e-Devlet aracılığıyla gerçekleştirilecek ve sınav ücreti Vakıflar Bankası üzerinden ödenebilecek.

Başvuru ve Sınav Ücreti Detayları

Adaylar, başvurularını çevrimiçi olarak tamamladıktan sonra sınav ücretini ödemekle yükümlü. Başvuru süreci, formun doldurulmasının ardından 100 TL’lik sınav ücretinin Vakıflar Bankası internet veya mobil bankacılığı ya da ATM cihazları aracılığıyla yatırılmasıyla tamamlanacak. Ücret ödenmeyen başvurular geçersiz sayılacak.

Başvurular, 13 Ekim 2024 saat 23:59’a kadar kabul edilecek. Sınav ücreti ödemeleri ise en geç 14 Ekim 2024 saat 23:59’a kadar tamamlanmak zorunda.

E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra adaylar, başvuru sihirbazı yardımıyla bilgilerini eksiksiz dolduracak ve tercih ekranında Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları arasından en az iki tercih yapacaklar. Adaylar aynı sınav ve işlemlerden geçerek sonuçlara göre Kuvvet Komutanlıklarına ayrılacak.

Sınavda başarılı olan adaylar, tercih sıraları, başarı dereceleri ve idarenin ihtiyaçlarına göre sınıflandırılacak. Adayların başarı sıralamaları, diplomaları ve ek belgeler dikkate alınarak, kuvvet komutanlıkları tarafından sınıf ve branşlara yerleştirilecek.

Başvuru yapmak için burayı tıklayabilirsiniz!

MSB, 2024/2 Dönemi Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.