1. Haberler
  2. Spor
  3. Mourinho: Oyuncularım 3 puanı alıp eve gitme isteğindeydi

Mourinho: Oyuncularım 3 puanı alıp eve gitme isteğindeydi

featured
service

Süper Ligin 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa’yı Maximin ve Dusan Tadic’in golleri ile 2-0 mağlup etti. Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörüm Jose Mourinho, “Oyuncularım sanki 3 puanı alıp eve gitme isteğindeler gibiydi. O hırs ve şiddet olmadan bu mümkün olmuyor.” dedi.

“Hırs ve şiddet olmadan mümkün olmuyor”

Karşılaşmayı değerlendiren Jose Mourinho, “İlk yarıda gösterdiğimiz kazanma hırsı, oyunu kontrol etme isteği hoşuma gitti ama ikinci yarı hoşuma gitmedi. Çünkü aynı hırsı göstermedik, çok fazla teknik hata yaptık, topu istediğimiz kadar tutamadık, oyunu kontrol edemedik. Oyuncularım sanki 3 puanı alıp eve gitme isteğindeler gibiydi. O hırs ve şiddet olmadan bu mümkün olmuyor. ” ifadelerini kullandı.

Milli aralar sonrası çoğu takımın puan kaybı yaşadığına değinen Mourinho, bu dönemde odak ve ritm kaybı yaşanabildiğine dikkat çekti.

“Top tutma konusunda istikrarlı olamadık”

Çok fazla top kaybı yaşadıklarına dikkat çeken Mourinho, “Evet, çok fazla top kaybı yaptık. Top tutma konusunda istikrarlı olamadık. İkinci yarıda ürettiğimiz tek pozisyon Çağlar’dan geldi, kaçırdığımız bir korner pozisyonu. Ama onun dışında ürettiğimiz pozisyon yoktu. 3 puan için hırs yoktu, oyun kontrolü yoktu, çok fazla pas hatası yaptık. 2-0 önde olmanın rahatlığı vardı. Maçı kontrol etmekte zorlanmadık ama ben daha farklı olmasını tercih ederdim. 2 haftalık milli ara olduğu için şimdilik bunu kabul edebilirim.” ifadelerini kullandı. 

Mourinho: Oyuncularım 3 puanı alıp eve gitme isteğindeydi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.