1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar

featured
service

Oyunculara ve meslek profesyonellerine sunduğu yenilikçi ürünlerle adından sıkça söz ettiren Monster Notebook, yeni Pusat aksesuar ailesini duyurdu. Çevre birimi ürünlerinde kullanıcı ihtiyaçlarını ön planda tutarak sektörde fark yaratan marka, bu kez klavye ve mouse segmentinde kalite ve performansı bir araya getiriyor.

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar 1

Monster Notebook’un kullanıcı odaklı inovasyon çalışmaları, özellikle oyuncu odaklı Pusat aksesuar ürün ailesiyle dikkat çekiyor. Markanın yeni ürünleri, kablolu ve kablosuz seçenekleriyle tüm oyunseverlere hitap etmeyi amaçlıyor.

“Sektörün Önemli Aktörlerinden Biriyiz”

Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, şirketin sektördeki rolü hakkında şunları söyledi: “Oyun başta olmak üzere bütün güç ve performans gerektiren uygulamaları çalıştırabilecek yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar üretiyoruz. Abra, Tulpar ve Semruk bilgisayar modelleriyle oyuncuların; Markut ve Huma modelleriyle iş dünyası profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bilgisayar modellerimizin yanı sıra Pusat aksesuarlarımızla, oyunculara ve profesyonellere yönelik ürünler geliştiriyor, bütün ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Kullanıcı odaklı yapımıza ve inovasyona büyük özen gösteriyoruz. Piyasayı doğru okuyarak, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Yeni ürünlerimizle sektörün rekabet dinamiklerini değiştireceğimize inanıyoruz. Pusat aksesuar ailemizle başlatmış olduğumuz bu süreci ilerleyen zamanda portföyümüze yeni katacağımız ürünlerle de desteklemeye devam edecek, oyuncuların ihtiyaçlarına cevap verecek daha çeşitli ürünleri satışa sunacağız.”

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar 2

Kablosuz Teknolojilerle Donatılmış Mouse Serisi

Yeni ürün ailesinin dikkat çeken üyeleri arasında, kablosuz kullanım imkânı sunan Pusat Reflex Pro ve Pusat Reflex Ultra oyuncu mouse’ları bulunuyor. Bu ürünler, gelişmiş sensör teknolojileri ve uzun ömürlü mekanik switch donanımlarıyla kesintisiz oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Pusat Reflex Pro Kablosuz Oyuncu Mouse, PixArt PAW 3335 sensörü ve 60 milyon tıklama ömrü sunan Kailh GM 4.0 mekanik switch’leri ile oyunculara yüksek performans vadediyor. Aynı sensör ve switch donanımına sahip olan Pusat Reflex Ultra Kablosuz Oyuncu Mouse ise, avuç içi ve pençe tipi tutuşlara uygun tasarımıyla konfor ve performansı bir araya getiriyor.

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar 3

Ergonomik ve Performans Odaklı Kablolu Seçenekler

Kablolu mouse tercih eden oyuncular için de Pusat Reflex Force ve Pusat Reflex Core modelleri öne çıkıyor. Pusat Reflex Force, yan tarafında yer alan 3+1 tuş seti, 18.000 DPI sensörü ve yüksek ergonomisiyle dikkat çekerken, Pusat Reflex Core, 8.000 DPI tarama hızı ve RGB ışıklandırma seçenekleriyle performans ve konforu bir arada sunuyor.

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar 4

Özel Üretim Klavyeler ile Oyun Deneyimi Yeniden Tanımlanıyor

Monster Notebook’un yeni Pusat klavye ailesi de oyun dünyasında iddialı bir yer edinmeyi hedefliyor. Pusat Rapid Ultra, hızlı tepkime süresi ve 80 milyon tuş basım ömrü ile oyunseverlerin yanı sıra, yazılım ve tasarım gibi alanlarda çalışan profesyonellere de hitap ediyor. Pusat Rapid Pro ise TKL yapısı, özel manyetik bilek desteği ve Monster Tactile Red Switch’leriyle oyunculara üstün bir klavye deneyimi sunuyor.

Monster’dan Oyuncular İçin Yeni Nesil Pusat Aksesuarlar
Yorum Yap