1. Haberler
  2. Yerel
  3. Mobese Kayıtlarıyla Tespit Edildi! Yere Çöp Atan Sürücüye Ceza

Mobese Kayıtlarıyla Tespit Edildi! Yere Çöp Atan Sürücüye Ceza

featured
service

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğine karşı yürüttüğü çalışmaları titizlikle sürdürüyor. Seyir halindeyken aracının camından çöp atan bir sürücü 1 haftalık inceleme sonucunda tespit edildi. Borazanlar Mahallesi’nde gerçekleşen olayda H.C. isimli sürücüye idari para cezası kesildi.

Çevre kirliliğini önlemek amacıyla sert adımlar atan Bolu Belediyesi, son olarak 31 Temmuz 2024 itibariyle yürürlüğe koyduğu karar doğrultusunda yere izmarit ve çöp atanlara karşı idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Son olarak, Zabıta Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, titizlikle yürüttükleri 1 haftalık mobese kaydı incelemesi sonucunda Merkeze bağlı Borazanlar Mahallesi’nde seyir halindeyken aracının camından dışarıya çöp attığı tespit edilen H. C. İsimli sürücüye Emir ve Yasaklar Yönetmeliği’nin 13. Maddesi gereğince idari para cezası uyguladı.

Mobese Kayıtlarıyla Tespit Edildi! Yere Çöp Atan Sürücüye Ceza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.