1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Mısır Tanrıları Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Mısır Tanrıları Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

service

“Mısır Tanrıları” (Gods of Egypt) filmi, Mısır mitolojisinin büyülü ve destansı dünyasını konu alarak, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Alex Proyas’ın üstlendiği bu aksiyon, macera ve fantastik türündeki film, görsel efektleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Mısır Tanrıları filmi televizyonda hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak, haberimizde…

Filmin konusu oldukça çarpıcı. Karanlığın acımasız tanrısı Set, Mısır tahtını ele geçirerek barış ve refah içinde yaşayan imparatorluğu kargaşa ve çatışmanın pençesine sürüklüyor. Set’in zalim yönetimine karşı birkaç cesur isyancı mücadeleye başlıyor. Bu isyancılardan biri olan genç bir hırsız, sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilince, Set’i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus’tan yardım istemek zorunda kalıyor.

Filmin başrollerinde Brenton Thwaites, John Samaha, Courtney Eaton, Nikolaj Coster-Waldau ve Paula Arundell gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. İki buçuk saat sürecek olan bu epik film, izleyicilere nefes kesen bir macera vaat ediyor.

Bu unutulmaz sinema deneyimini kaçırmamak için saatlerinizi ayarlamayı unutmayın. “Mısır Tanrıları” filmi, bu akşam (5 Ağustos 2024) saat 20:00’da Star TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Mısır Tanrıları Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap