1. Haberler
  2. ANKARA
  3. “Misafir Hizmetleri Yetiştirme” Programı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

“Misafir Hizmetleri Yetiştirme” Programı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, işsiz vatandaşlara istihdam sağlamaya yönelik projelerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Medikal Park Hastaneleri ve Yüksek İhtisas Üniversitesi ile iş birliği içerisinde düzenlenen “Misafir Hizmetleri Yetiştirme” programı başarıyla tamamlandı. Beş gün süren eğitimin ardından 15 kursiyer, Yüksek İhtisas Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törenle sertifikalarına kavuştu.

Kariyer Merkezi’nden Destek: 15 Kursiyer Mezun Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari İşler Müdürü Orhan Koçak, eğitim programının işsizlikle mücadeleye katkısını vurgulayarak şunları söyledi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak işsizlikle mücadele eden vatandaşlarımıza Kariyer Merkezi’miz öncülüğünde çeşitli kuruluşlarla yapılan iş birlikleri kapsamında mesleki eğitim programlarıyla katkı sunmaktayız. 5 gün süren eğitimi başarıyla tamamlayan 15 kursiyerimize oryantasyon süreçlerinde de desteğimizi sürdüreceğiz. Kariyer yolculuklarında kendilerine başarılar diliyorum.”

İlk Mezunlar İş Hayatına Hazır

MLPCARE Misafir Hizmetleri Direktörü Tülay Aydın, programın gençlere iş imkânı sağlama amacıyla hayata geçirildiğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Gençlerimizi istihdam etmek için bu yola çıktık. Bugün ilk sınıfımızı mezun ediyoruz. Dolayısıyla çok heyecanlıyız. Bu projenin devamı olacaktır ve gençlerimize iş imkânıyla kariyer yolculuğuna devam ediyoruz.”

Liv Hospital Ankara’dan Yeni Projeler Müjdesi

Liv Hospital Ankara Genel Müdür Yardımcısı Seda Koru da, projeye ilişkin memnuniyetini dile getirerek şunları ekledi:

“Güzel bir proje oldu bizim için. İstihdama katkıda bulunmak çok kıymetli. İlk mezunlarımızla belki kariyer hedeflerinde hastanemizde buluşacağız. Bundan sonra da projelerimize devam edeceğiz. Yeni projelerde görüşmek üzere.”

KURSİYERLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Sertifikalarını alan kursiyerler aldıkları eğitimle ilgili memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Buse Kıymaz: “Çok heyecanlıyım. Öncelikle eğitmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bize çok şey kattıklarını düşünüyorum. Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Yönetimi mezunuyum. Zaten 4 yıllık teorik bir bilgim vardı, üstüne pratik bilgimi geliştirerek kendi alanımda uzmanlaşmayı hedefliyorum. Burası benim için bir başlangıç. Bu eğitimin bana fark kattığını düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum.”

-Damla Akyaz: “5 günlük bir eğitim sürecimiz oldu, güzel geçti. Başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere böyle bir program yaptıkları için herkese çok teşekkür ederiz.”

-Buse Taşkın: “Ben çok mutlu ve heyecanlıyım. Başarılı olduğum için çok mutluyum. Bize eğitim veren hocalarımıza da çok teşekkür ederim. Bize 5 gün içerisinde çok şey kattılar. Kariyer hayatım boyunca bana çok şey katacağını düşünüyorum. Adım adım yükseleceğimi düşünüyorum.”

“Misafir Hizmetleri Yetiştirme” Programı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.