1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli yıldız, eski dostlarına meydan okuyor!

Milli yıldız, eski dostlarına meydan okuyor!

featured
service

A Milli Takımımızın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, Türkiye’nin Hollanda karşısında oynayacağı EURO 2024 çeyrek finalinde çok farklı duygular içinde olacak. Hollanda doğumlu olan yıldız isim, genç milli takımda çok defa birlikte oynadığı takım arkadaşlarına rakip olacak.

FUTBOL HABERLERİ: A Milliler, G grubunda Gürcistan ve Çekya’yı geride bırakarak Portekiz’in ardından grubu 2. Sırada tamamladı ve bir üst turda Avusturya’nın rakibi oldu. Son 16 turunda Avusturya karşısında 2-1 üstünlük sağlayan ay yıldızlı ekip çeyrek finalde ise Hollanda ile eşleşti.

Bu karşılaşmalarda gösterdiği performans ile yıldızı parlayan Fenerbahçeli futbolcu, Hollanda Milli Takımı karşısında tanıdık yüzlerle karşı karşıya gelecek.

Ferdi 53 defa Hollanda genç takımında oynadı!

Spor Depor’da yer alan habere göre; Türk baba ve Kanadalı annenin çocuğu olarak Hollanda’nın Arnhem şehrinde dünyaya gelen Ferdi, futbolu Hollanda sisteminde öğrendi. 19 yaşına kadar Hollanda’da yaşadı ve gelecek vadeden isimler arasına girerek 53 defa Hollanda genç milli takım formasını terletti.

Milli Takımın Cumartesi günü karşılaşacağı Gakpo ve Dumfries gibi yıldız isimler ile birlikte senelerce aynı takımda yer aldı.

İntikam zamanı!

Ferdi Kadıoğlu 2018 senesinde Fenerbahçe transferi ile birlikte Türkiye’ye adım attı. 4 sene sonra ise Ay yıldızlı formayı sırtına geçirdi. Hollanda’da 10 numara pozisyonunda yetişen Ferdi, ülkemizde sol beke evrildi. Çeyrek final öncesinde eski takım arkadaşlarını uyardı.

Avusturya’ya karşı 6-1 mağlubiyet sonrasında EURO 2024’te intikam alan Milli takım aynı tarifeyi Hollanda karşısında da uygulamak istiyor. Zira milliler Hollanda ile yaptıkları son maçı 6-1 kaybetmişti.

Kaynak: http://www.spordepor.com

Milli yıldız, eski dostlarına meydan okuyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.