1. Haberler
  2. Spor
  3. Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ Karşısında!

Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ Karşısında!

featured
service

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında bu akşam Samsun’da Karadağ’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi’nin yardımcıları Alessio Berti ve Luigi Rossi olacak. Dördüncü hakem olarak Matteo Marchetti görev yaparken, VAR sisteminde Marco Di Bello, AVAR’da ise Gianluca Aureliano yer alacak.

Ay-Yıldızlılar Liderlik Mücadelesinde

Millî takımımız, gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalmış, İzmir’de oynanan ikinci maçta ise İzlanda’yı 3-1 mağlup ederek 4 puanla liderlik koltuğuna oturmuştu. Bu akşam oynanacak mücadelede de millîlerimiz galibiyet peşinde. Üçüncü maçlar öncesinde Türkiye, aynı puana sahip Galler’i averajla geride bırakarak grup lideri konumunda.

Rakibimiz Karadağ ise gruptaki ilk maçında deplasmanda İzlanda’ya 2-0 mağlup olurken, sahasında Galler’e 2-1 yenilerek henüz puanla tanışamadı. Karadağ, puansız son sırada yer alıyor.

Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ Karşısında! 1

Grupta Zirve Yarışı Kızıştı

Grupta bu akşam oynanacak diğer karşılaşma ise İzlanda ile Galler arasında olacak. Maç, Laugardalsvöllur Stadyumu’nda, Türkiye-Karadağ maçıyla aynı saatte, 21.45’te başlayacak. Türkiye ve Galler 4’er puanla zirveyi paylaşırken, İzlanda 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Karadağ ise 0 puanla son sırada yer alıyor.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TV8 ile EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ Karşısında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.