1. Haberler
  2. Spor
  3. Millî Takım, Galler Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Millî Takım, Galler Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
service

A Millî Takımımız, 6 Eylül Cuma günü Cardiff’te Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının hazırlıklarına, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, pas ve rondo çalışmaları yapıldıktan sonra Galler maçının taktikleri üzerinde duruldu ve antrenman maçı oynandı. Kalçasında ağrısı devam eden Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Millî Takım’ın bugünkü antrenmanını, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da izledi.

A Millî Takım, Galler karşılaşması öncesindeki son antrenmanını yarın saat 10.45’te TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Millî Takım kafilesi, aynı gün saat 15.00’te Türk Hava Yolları’na ait uçakla İstanbul Havalimanı’ndan Cardiff’e hareket edecek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcu, Galler – Türkiye maçının oynanacağı Cardiff City Stadyumu’nda yerel saatle 20.00’de (TSİ 22.00) bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı öncesinde Ay-Yıldızlılar, stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

Millî Takım, Galler Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap